doktoru

duminică, 22 octombrie 2017

...va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat...




’’...va veni o vreme când vor impune lumii să-şi aleagă un singur împărat... Atunci ei se vor hotărî să-şi aleagă un singur împărat peste tot pământul... Iar când omenirea va vota pentru un singur împărat, să ştiţi că acela „el e” – antihristul – şi să te ferească sfântul de vei vota...’’

                                                                                                           Sf.Lavrentie de Cernigov



     Trei etape au fost în lume, în modul organizatoric al existenței omului pe pământ. Prima, starea de libertate cu care a fost creat omul și cu datoria de a se închina doar lui Dumnezeu. Dar aceasta nu a ținut prea mult. După Potop primul măgar care a vrut să ia conducerea dumnezeirii asupra oamenilor a fost Nimrod care a și întemeiat prima împărație a fărădelegii, a minciunii și a neascultării de Dumnezeu și asta chiar în Babilon, unde a luat naștere și fărădelegea. După un timp Dumnezeu a aprobat instituția monarhică la evrei, ceruta chiar de ei dupa modelul neamurilor de atunci, dar cu amendamente de ascultare a legii lui Dumnezeu. Bineînțeles că evreii au călcat toate condițiile impuse existenței monarhice. Iar ultima etapă este perioada antihristului când se dărâmă și aceste monarhii, instaurând în schimb democrația parlamentară cu voturile aferente, actuală vremurilor noastre, adică noua ordine modială - ANARHIA . Deoarece vechea ordine mondială, monarhismul, a fost răsturnat de elementele anarhice evreiești peste tot prin lume, începând cu Anglia anilor 1640 si definitivand totul dupa sfarsitul celui de al doilea razboi mondial. Deci nu mai asteptati alta ordine mondiala caci este in zadar. Noua ordine mondiala a fost deja instaurata. Noul imparat domneste de ceva timp, aproape in toata lumea. Democratia, voia poporului. La inceput a promis multe, a inceput cu libertate, fraternitate, egalitate. Dupa ceva timp a inceput sa-si descopere adevarata fata, iar acest lucru e vizibil cel mai bine in zilele actuale, cand in numele democratiei au inceput a fi implementate chestii total idioate pentru oricine este normal la cap. Recunosc ca nu inteleg cum nimeni nu a realizat acest lucru, desi inteleg fenomenul caci si mie mi-a luat ceva timp deasemenea... Iar intre timp aproape toata lumea voteaza , asta daca nu stiati cumva !!!...totusi tind sa cred ca democratia ar fi de fapt fasul profet din unele interpretari apocaliptice.

Babilonul întotdeauna a însemnat răzvrătire împotriva lui Dumnezeu...înălțare de sine și idolatrie.




Revenind inapoi !, se prea poate să-şi înceapă lucrarea – antihristul, adica - în împrejurările unei conflagraţii mondiale când umanitatea, după ce a suferit toate urâciunile războiului, nu va mai vedea nici o cale de ieşire din dezastruoasa sa fundătură, fiindcă toate mijloacele de rezolvare se vor afla în mâinile unei societăţi secrete care va coopera cu Antihrist. El va oferi un plan pentru rezolvarea reuşită a crizei mondiale, întemeiat pe înţelepciune politică şi socială – anume statornicirea unei structuri politice şi sociale uniforme în întreaga lume.

Ostenită de grozăviile războiului şi fiind oarbă duhovniceşte, omenirea nu va recunoaşte acest proiect ca fiind o cursă vicleană şi astfel va fi ademenită în cea mai nemiloasă şi mai necurmată robie. Dimpotrivă, oamenii vor întâmpina cu osanale manifestările de înaltă erudiţie, înţelepciune şi geniu ale lui Antihrist.

 Mica explicatiune:
Primul Război Mondial ( 28 iulie 1914 – 11 noiembrie 1918 ) s-a dovedit a fi o ruptură decisivă cu vechea ordine mondială (a se observa ca daca vechea ordine mondiala a fost inlaturata, va incepe automat o noua ordine mondiala), marcând încetarea finală a absolutismului monarhic în Europa. Patru imperii au fost doborâte: German, Austro-Ungar, Rus și Otoman. Cele patru dinastii ale lor, Hohenzollern, Habsburg, Otoman și Romanov, care au avut rădăcini ale puterii încă din timpul cruciadelor, au căzut după război.
Eșecul de a rezolva crizele postbelice a contribuit la ascendența fascismului în Italia, a nazismului în Germania și la izbucnirea celui de-al Doilea Război Mondial. Războiul a catalizat Revoluția bolșevică, cea care avea să inspire ulterior revoluții comuniste în diferite țări, precum China sau Cuba. În est, căderea Imperiului Otoman a pavat calea spre democrația modernă și laicizarea statului succesor, Turcia. În Europa Centrală au fost înființate state noi, precum Cehoslovacia sau Iugoslavia, iar Polonia a fost redefinită.

Ce s-a intamplat dupa cel de al doilea razboi mondial, consecinte (wikipedia citire):

Organizația Națiunilor Unite
Organizația Națiunilor Unite a fost fondată ca un rezultat direct al celui de-al Doilea Război Mondial(care banuiesc ca a fost ca o a doua etapa din noua ordine mondiala)
De vreme ce Liga Națiunilor a eșuat, în mod evident, să prevină războiul, a fost pusă la cale o nouă ordine internațională. În 1945 a fost fondată Organizația Națiunilor Unite. Pentru a preveni izbucnirea unui nou război, la fel de devastator ca a doua conflagrație mondială, și pentru a asigura o pace durabilă în Europa, în 1951, a fost înființată Comunitatea Europeană a Cărbunelui și Oțelului, (Tratatul de la Paris), predecesoara Uniunii Europene. ONU este responsabilă și pentru crearea statului modern Israel, în 1948, în parte, ca răspuns la Holocaust.

El – spune Vladimir Soloviov – „va arunca vălul strălucitor al binelui şi adevărului (lor) peste taina fărădelegii”. Si intradevar de la celebra lozinca ,,Libertate, Egalitate, Fraternitate,, toata istoria ultimilor 200 si ceva de ani a fost in slujba drepturilor omului si a egalitatii intre popoare si a democratiei, doar pana cand a  fost inlaturata monarhia din lume si apoi instaurata deja celebra democratie , cu toate drepturile aferente ; iar apoi omenirea lovindu-se de toate drepturile garantate de democratie nu a stiut cum sa mai scape de ea si de restul obligatiilor ce decurgeau din ea. Libertate, egalitate, fraternitate...da, dar nu pentru toti la fel. Pentru unii mai mult decat pt altii. Adica a fost cu dedicatie!!!

Adica cum s-ar zice, ca un fel de concluzie intermediara, revolutionarii evrei au acoperit taina faradelegii cu un voal stralucitor numit: ,,Libertate, Fraternitate, Egalitate,,...iar fraierii au crezut.

Sf.Ioam Gura de Aur ne-a spus foarte clar ca dupa caderea monarhiei nu urmeaza altceva decat anarhie.

„Câ taina fără de legei se lucrează" : „Numai cel ce opreşte acum, până se va luâ din mijloc", adecă, când împărăţia Romanilor se va luâ dela mijloc, atunci va sosi şi acela. Şi cu drept cuvânt zice aceasta, căci pe câtă vreme stăpâneşte frica de împărăţia aceasta, nimeni nu va îndrăzni a se mândri şi a se înălţa atât de mult, dar când împărăţia va lua sfârşit, atunci şi acela, odată cu ANARHIA, se va arunca şi se va încerca să răpească şi stăpânirea oaminilor, şi stăpânirea lui Dumnezeu.



Si in Marsul Distrugatorului – din anul1905, exista un mic fragment foarte relevant de altfel :

Si, intrucat SAVANTII NOSTRI vor raspandi catre acea VREME „noua invatatura“, cum ca Dumnezeu nu exista, fiind doar o reprezentare a omului despre sine insusi, oamenii il vor primi pe FIUL nostru (ANTIHRIST), din cauza puterniciei si fortei miracolelor sale, ca pe Fiul lui Dumnezeu, fiindca el ii va indemna pe oameni prin discursuri, declaratii si prin puterea sugestiei la DISTRIBUIREA pamantului, averilor si comorilor, ca TOTI sa fie INDESTULATI.
Si atunci societatea umana nu se va mai numi Biserica a lui Hristos, ci UNIUNE SOCIAL-DEMOCRATICA, bazata pe ANARHIA totala, si supusa nevazut si in secret noua.
Astfel, de partea noastra vor trece si cei alesi, iar daca va ramane acolo o mica turma de credinciosi, IMPRASTIATA pe fata pamantului, aceasta nu mai are pentru noi nici o importanta. Asa, in ALIANTA cu oamenii, vom porni la ultima si decisiva BATALIE – adica Armaghedonul - impotriva Mielului – Fiului Celui Preavesnic, si vom INSTALA pe pamant IMPERIUL nostru…

A nu se uita ca traim in epoca Bisericii din Laodiceea , adica: Biserica-voia poporului/dreptatea poporului/voința celor mulți ceea ce echivaleaza , mai mult decat evident, cu demokratia actuala .

În 1905, Sf. Ioan de Kronstadt zicea:

Avem un Țar cu viață neprihănită și evlavioasă. Dumnezeu i-a trimis o cruce grea a suferinței ca și către alesul și iubitul Său fiu, precum văzătorul tainelor lui Dumnezeu, zice: „Eu pe câți îi iubesc îi mustru și îi pedepsesc” (Apocalipsa 3, 19). Dacă poporul rus nu se pocăiește, sfârșitul lumii este aproape. Dumnezeu va îndepărta împărăția de la Țarul evlavios și va trimite un bici sub forma unor conducători auto-proclamați, necurați și cruzi, care vor îneca toată Țara în sânge și lacrimi.



Ca o alta paranteza la ce spune Apostolul Pavel despre :

Potrivnicul, cel ce se înalţă mai presus de tot ce se numeşte Dumnezeu sau e făcut pentru'nchinare, aşa ca să se aşeze el în templul lui Dumnezeu şi să se arate pe sine că este dumnezeu.

Dar tot Apostolul ne zice ca :

Ştim că legea e duhovnicească; dar eu sunt trupesc, vândut sub păcat.

Si faptul ca :

Nu ştiţi oare că voi sunteţi templul lui Dumnezeu şi că Duhul lui Dumnezeu locuieşte'ntru voi? De va strica cineva templul lui Dumnezeu, îl va strica pe el Dumnezeu, pentru că sfânt este templul lui Dumnezeu, care sunteţi voi.

Că noi suntem templu al Dumnezeului Celui-Viu, aşa cum a zis Dumnezeu că întru ei voi locui şi voi umbla şi Eu voi fi Dumnezeul lor şi ei vor fi poporul Meu.

Deci problema e simpla si nu trebuie asteptat vreun templu nou sa rasara, iar, prin alte locuri, ca sa stim ca suntem chiar la sfarsit de vreme.

Sf.Nil Atonitul ne simplifica oarecum aceasta problematica spunandu-ne ca :

Atunci se va zamisli rautatea Satanei in inimile oamenilor si va vietui paganatatea cu pecetea lui Antihrist, caci se va ridica darul lui Dumnezeu de la oameni, precum zice Sfanta Scriptura: "Nu va ramane Duhul Meu in oamenii acestia in veci, pentru ca sunt numai trup".- asta cu Duhul care nu va ramane pentru prea multa vreme in oamenii care sunt doar cu picioarele pe pamant si nu cu capul in nori ne indica clar semnul lui Noe, cel de o suta de ani. Dar e alta discutie.

Deci antihristul va prelua Templul lui Dumnezeu din sufletul si inima oamenilor , iar acestia accepand paganatatea se vor departa de Hristos de buna voie si nesiliti de nimeni si nimic, nici macar o singura prigoana ca pe vremuri, ci cu buna stiinta se vor lepada de Iisus Hristos. De aceea zice si Sf.Nil :

Iar intelesul pecetii lui Antihrist este acesta: "Al meu esti, iar eu sunt al tau; de buna voie vii la mine, iar nu de sila".

Mai sunt si alti sfinti care spun explicit ca nu prigoane, chinuri si alte suferinte ii vor face pe oameni sa se lepede de Hristos ci atractiile materiale ale vietii acesteia vremelnice.

Varsanufie de la Optina:

Vrajmasul a lasat acum chinurile aspre ; le prefera pe cele mici si subtiri , dar care lucreaza mai eficace .

Serafim de Virita:

Va veni vremea cand nu prigoana, ci banii si inselaciunile lumii acesteia ii vor indeparta pe oameni de Dumnezeu si vor pieri mai multe suflete ca in vremea prigoanei ateiste.

Iar sa se mantuiasca cineva va putea numai prin boli si amaraciuni, caci prigoanele vor avea un caracter cat mai subtil si neprevazut.

Ignatie Briancianinov:

... Necazurile si ispitele de astazi, in aparenta slabe si mai putin virulente, urmaresc asemenea necazurilor si napastelor puternice din vechime, sa-l indeparteze pe om de Hristos, sa distruga crestinismul adevarat de pe pamant, lasandu-i doar o pojghita subtire pentru o foarte comoda amagire. Vom vedea ca ispitirile usoare, gandite insa si executate cu viclenie infernala de Satana, actioneaza cu mult mai mare succes decat ispitirile grele, vadite si directe.

Seraphim Rose:

"Intr-un asemenea veac - scrie Arhiep. Averchie Tausev - pentru a fi un adevarat crestin ortodox, gata de a-si pastra credinta in Mantuitorul Hristos chiar si in fata mortii, este mult mai greu in zilele noastre decat in primele secole ale crestinismului" (...) Prigonirea crestinilor din zilele noastre este mult mai bine disimulata. "Sub haina unei imparatii inselatoare, care arata minunat si ii duce pe multi in ratacire, se arata, de fapt, o prigoana ascunsa impotriva crestinismului... Aceasta prigoana este mult mai primejdioasa si mai infricosatoare decat prigoana fatisa, caci ameninta cu adevarat sa dea cu totul pierzarii sufletele - ceea ce inseamna moarte duhovniceasca" (...) Ispita belsugului si a confortului indeparteaza sufletul de la Dumnezeu, "slujitorii lui Antihrist sa straduie mai mult decat orice sa Il scoata pe Dumnezeu din viata oamenilor, astfel incat acestia, multumiti cu belsugul material, sa nu simta in nici un fel nevoia de a se intoarce la Dumnezeu, sa nu-si mai aduca aminte de El, ca sa poata trai ca si cum Acesta nu ar exista defel. Asadar, intreaga randuiala a vietii din zilele noastre, in asa numitele "tari libere", unde nu este o prigoana fatisa impotriva credintei (..) este o primejdie si mai mare pentru sufletul unui crestin (decat o prigoana la aratare) caci il leaga cu desavarsire de pamant si-l face sa uite de Rai.

Si poate ca o alta mica paranteza, poate nu chiar atat de mica !!!, vorba profetului Daniel :

Şi vorbe va grăi împotriva Celui-Preaînalt,iar pe sfinţii Celui-Preaînalt îi va amăgi şi-şi va pune în gând să schimbe vremile şi legea;

Aici e vorba despre celebrul Armaghedon, lupta duhovniceasca, de impotrivire a evreilor contra lui Iisus Hristos. Adica incercarea lor lamentabila de a schimba ceea ce a hotarat Hristos , ca Dumnezeu , adica, iar, tentativa lor de impotrivire la noua lege a lui Hristos in incercarea de a schimba vremurile de pustietate hotarate Ierusalimului pana la sfarsitul lumii !!! Si asta in timp ce isi imprastie prin lume propria apostazie de Dumnezeu. Evreii nu se mantuiesc dar nici nu lasa pe altii sa se mantuiasca. Nu, ei vor cu tot dinadinsul ca toti sa sufere, ca si ei, de aceiasi bola incurabila : LEPADAREA DE DUMNEZEU , adica renegarea lui Iisus Hristos ca Fiul lui Dumnezeu…

şi [stăpânirea] va fi dată în mâinile lui pentru o vreme şi vremi şi o jumătate de vreme .

Norocul nostru, vorba vine !!!, ca aceasta perioada este doar de 70 de ani …da doar pt cunoscatori…

Democratia…drepturile omului…adusa de evrei…pentru evrei…daca nu stiti ,evreii nu ii considera pe restul oameni…doar ei sunt oameni in ochii lor, restul animale…fara drepturi…